2024. április 19., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Emma nevű olvasóinkat.  Holnap Tivadar napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a trafikrablót

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Április 10.

Vízkereszt előestéjén rabolta ki a csongrádi „nagybenzinkút” épületében lévő trafikot egy ismeretlen férfi, akit negyedéven át tartó nyomozás eredményeként fogtak el a rendőrök. Mivel a tettes egy baseballütővel a kezében rontott be a nemzeti dohányboltba, s azzal meg is fenyegette az eladót, felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult ellene büntetőeljárás.

Mint január 5-én megírtuk, aznap este egy ismeretlen férfi ment be a „nagybenzinkút” épületében működő nemzeti dohányboltba, ahol megfenyegette az üzletben egyedül tartózkodó eladót, majd a napi bevétel átadására kényszerítette. Az – információink szerint – nem túl nagy összegű zsákmánnyal a helyszínről gyalog menekült el.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleménye szerint R. Lajos rontott be – baseballütővel a kezében – a trafikba, miközben az arcát sállal és napszemüveggel takarta el.

A huszonkét éves csongrádi férfi a kihallgatása során elmondta, hogy az ötletet a híradókból merítette. A sálat és a napszemüveget a rablás után elégette, a pénzt pedig felélte.

A Csongrád Városi Rendőrkapitányság R. Lajos ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség őrizetbe vette, s kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

A TV2 csütörtök este a Tények című hírműsorában a témáról ekképpen számolt be (a szűkszavúan nyilatkozó Koncz József csongrádi kapitányságvezető hivatalosan is megerősítette a lapunkban korábban már közölt információkat, miszerint a trafikrabló január 5-én este egy nem túl jelentős összeget zsákmányolt):

 

(A videó a képre kattintás után, a felugró ablakban, közvetlenül a TV2 hírportálján tekinthető meg.)

Az ügyben korábban kitűzött kétszázezer forint nyomravezetői díjat a rendőrség visszavonta.

Fotók: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés