2020. január 24., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Timót nevű olvasóinkat.  Holnap Pál napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb betörőket fogtak Nike segítségével

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2011. Szeptember 6.

Egy Vörösmarty utcai családi házba tört be az a két visszaeső bűnöző, akiket a helyi kapitányság nyomkövető kutyája közreműködésével fogtak el a rendőrök. A lopott holmik zöme előkerült. A tetteseket gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Augusztus végén egy Bethlen utcai, az elmúlt hétvégén egy Vörösmarty utcai betörés tetteseit sikerült elfogni a helyi rendőrkapitányságon szolgáló nyomkövető kutya közreműködésével.

A város korántsem a legbiztonságosabbnak nevezhető környékén elkövetett legújabb bűncselekmény során étkészlet, porcelánok és elektronikai cikkek tűntek el. A csongrádi nyomozók a helyszíni szemlére magukkal Nike-t, aki ezúttal is szagot fogott. A négylábú nyomozó egy rövid séta után befordult egy utcába, de ott nyomot vesztett. A rendőrök kigyűjtötték, hogy az utca lakói közül kinek volt már dolga velük. Rövidesen egy középkorú férfira és egy nőre terelődött a gyanú, akiknél házkutatást tartottak. Bonnie és Clyde kései csongrádi utódai otthonából előkerült az ellopott tárgyak zöme.

A két gyanúsított beismerő vallomást tett. A gyanúsítottak a kihallgatásuk során elmondták, hogy a kerítésen átmászva jutottak be az ingatlan udvarára, majd benyomták a bejárati ajtó üvegét. A házban kiszemelt értékeket (képünkön) egy nejlonzsákba pakolták, s hazavitték.

A visszaesőnek számító bűnözőket gyorsított eljárás során, harminc napon belül állítják bíróság elé.

Információ és fotó: CSMRFK

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés