2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Párjáték – A húsvéti pluszkilók ledolgozásáért

Hírek

CSONGRÁD - 2013. Március 31.

A Fő utcai Strong Man’s Gym ismét ajándékkal kívánja meglepni két leendő vendégét. A húsvéti sonka, kolbász, tojás, valamint az ünnepi asztalra kerülő egyéb kalóriadús finomságok elfogyasztása után élvezetes mozgásra, testformálásra kívánják rávenni a párokat. A térség egyik legnagyobb, s legjobban felszerelt edzőterme tulajdonosától ezúttal egy hölgy és egy úr kap ajándékba egy-egy kétszemélyes bérletet. Az egyenként négyezer forintot érő ajándék megszerzésének egyik alapfeltétele: a jelentkezőnek vállalnia kell, hogy a párját is magával viszi az edzésekre. A jelentkezéseket lapunk Facebook-oldalán, e cikk ajánlatának megosztásával lehet regisztrálni. Az ajándékot kedd este 6 és 8 óra között az edzőteremben személyesen lehet átvenni. A szerencsések nevét kedd délután 5 és 6 óra között a Facebook-oldalunkon tesszük közzé.

Akik szeretnék lemozogni a télen, a télies tavaszon, valamint a húsvéti lakmározások idején felszedett súlytöbbletüket, kiváló lehetőségekre lelhetnek az egyik legnagyobb és legmodernebb csongrádi edzőteremben. A Strong Man’s Gym Body & Fittness nőnapi ajándékozási akciója sikere szülte az ötletet, miszerint most húsvéti ajándékban részesítenek egy hölgyet és egy urat.

Az ajándék iránti igényt lapunk Facebook-oldalán 2013. április 2-án délután 4 óráig e cikk ajánlatának megosztásával lehet jelezni.

Az egyenként négyezer forintot érő alkalmi bérlet megszerzésének másik alapfeltétele: a jelentkezőnek vállalnia kell, hogy az edzésekre a párját (a fiúját, a csaját, a nőjét, a pasiját, a feleségét, a férjét, sőt akár a papa a mamát, vagy mama a papát) is magával viszi. Más megkötés nincs, hiszen a testedzés és –formálás kortól sem függ, jól bizonyítja ezt, hogy a Strong Man’s Gym legidősebb törzsvendége egy hetvenedik életévéhez közeledő, de a rendszeres edzéseknek köszönhetően a harmincéveseket is meghazudtoló erőnlétben lévő férfi. Szintén számít a lakhely, hiszen a terembe már nem csak Szentesről, hanem Kistelekről is rendszeresen járnak vendégek.

(Lapunk Facebook-oldalára, s e cikk ott megtalálható ajánlatához legegyszerűbben az alábbi olvasói fórumra kattintva lehet eljutni.)

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés