2024. április 16., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Csongor nevű olvasóinkat.  Holnap Rudolf napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Strong Man’s Gym Body & Fittness nőnapi kedvességei és ajándékai

Hírek - Sport

CSONGRÁD - 2013. Március 7.

Egy évvel ezelőtt újult meg a térség egyik legnagyobb és legkedveltebb edzőterme. A Fő utcai Strong Man’s Gym új tulajdonosa nyomban bő hatmillió forintot fordított új gépek vásárlására, s kiemelten előtérbe helyezte a vendégközpontúságot, amely az elérhető bérletárak és a kedvezményrendszer mellett az állandó tisztaságban, a biztonságban, s az edzőtermi légkörben is megtestesül. Az idén tavasztól újabb, állandó és alkalmi akciókat kínáló Strong Man’s Gym a nőnap alkalmából pénteken különleges délutáni és esti rendezvényre várja a vendégeket, melyre a belépőjegyet váltók a jegyével szinte azonos értékű ajándékban is részesülnek. Emellett a lapunk Facebook-oldalán e cikket megosztó hölgyek közül valakit március 8-án este 6 órakor a tulajdonos megajándékoz egy négyezer forint értékű kétszemélyes alkalmi bérlettel. (X)

A Strong Man’s Gym Body & Fittness tavaly tavasszal vált a térség egyik legfelszereltebb edzőtermévé. Az új tulajdonos, Pölös István azzal a céllal vásárolta meg a létesítményt, hogy azt a régió egyik legkedveltebb, sportolók által is elismert létesítményévé fejlessze. Első lépésként új gépeket vásárolt, így a teremben a testépítők már éppúgy megtalálják a számításukat, mint a kondíciójuk javítását célként kitűző kismamák, vagy éppenséggel a fittségre törekvő örökifjak. Ma már a tulajdonos büszke arra, hogy a legidősebb törzsvendégük egy hetvenedik életévéhez közeledő, de a rendszeres edzéseknek köszönhetően a harmincéveseket is meghazudtoló erőnlétben lévő férfi. Emellett a ma már országos, sőt világversenyeken szereplő helyi és térségi élsportolók közül is többen a Strong Man’s Gym-et tekintik a bázishelyüknek. Természetesen ebből is adódik, hogy a termet különösen kedvelik a tinik, akik közül nem csak a kifejezetten „gyúrni járó” fiúk, hanem már a lányok is mind többen tekintik példaképüknek a Strong Man’s Gym – sportmagazinok címlapjain is szereplő – „erős embereit”.

A tulajdonos szerint emellett az is a Strong Man’s Gym büszkesége, hogy náluk a hölgyek – korosztálytól függetlenül – minden napszakban szívesen edzenek, hiszen ügyelnek a tisztaságra, a biztonságra, valamint a mindenkor baráti légkörre. Pölös István szerint e siker titkának nyitja nagyon egyszerű: tisztességesen, s a vendégkör többségének igényei szerint kell működtetni a vállalkozást, így akik sportolóként áldoznak az erőnlétük fejlesztésére, egyúttal azokat is ösztönzik a későbbi rendszeres sportolásra, akik csak tavasszal, a „bikiniszezonra készülve” váltanak náluk pár hetes bérletet.

A Strong Man’s Gym törekszik arra, hogy náluk a hölgyek szintúgy mindig és mindenkor megtalálják a számításukat, mint az urak. Március 8-án, pénteken azonban a Strong Man’s Gym a hölgyeknek külön is kedveskedni kíván.

Ezúttal bárki egységesen háromszáz forintért válthat napijegyet, sőt a jegyváltókat még egy energiaitallal is meglepik. A lapunk Facebook-oldaláról http://www.facebook.com/csongradi.hirek e cikk ajánlatát (mely legegyszerűbben a cikk alatti fórum linkjére kattintva érhető el) pénteken 18 óráig megosztó hölgyek egyikét Pölös István megajándékozza egy négyezer forint értékű, öt alkalomra szóló kétszemélyes alkalmi bérlettel. A nyertes nevét lapunk Facebook-oldalán péntek este negyed 7-kor tesszük közzé.

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés