2020. február 23., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Alfréd nevű olvasóinkat.  Holnap Mátyás napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Virtuális gyertyák Krisztina és Ferenc emlékére

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Június 26.

Vasárnap este már három helyen lehetett az interneten jelképesen gyertyát gyújtani a félegyházi motoros baleset csongrádi áldozatai emlékére. A kisvárost megdöbbentette a tragédia híre. Krisztinát és Ferencet a város lakosságának a többsége legalább látásból ismerte.

A csongrádiak többsége legalább látásból jól ismerhette – elsősorban a foglalkozásukból adódóan – a kiskunfélegyházi határszélen szombat este 7 óra után elhunyt harmincöt éves Krisztinát, valamint az ötvenéves Ferencet. A tragédia híre továbbra is szűkszavú marad. A történtekről egy nap elteltével is csak azt lehet tudni, hogy a tiszaalpári úton, a 63-as kilométerszelvénynél lévő kanyarban, Kiskunfélegyháza felé haladva átsodródtak a szemközti sávba, s nekiütköztek az akkor odaérkező gépkocsinak. A megperdülő motorról mindketten lerepültek. Krisztina és Ferenc olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a rohammentő, majd a röviddel később megérkező mentőhelikopter személyzete sem tudta az életüket megmenteni.

Az interneten vasárnap este a gyertyaláng weboldalon Krisztina és Ferenc emlékére külön-külön kegyeleti lapon, míg a gyertyagyújtás weboldalon a kettejük emlékére létrehozott közös lapon lehetett virtuális gyertyát gyújtani, a gyászolóknak üzenetet küldeni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés