2024. július 22., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Lenke napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ketten meghaltak a félegyházi határban

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2011. Június 26.

Összeütközött egy motor és egy gépkocsi szombat este Kiskunfélegyháza határában. A baleset során a motor vezetője, valamint az utasa a helyszínen életét vesztette - mindketten csongrádiak voltak. A gépkocsit egy csongrádi nő vezette, aki nem sérült meg.

Mentőhelikopter is érkezett tegnap kora este a Kiskunfélegyházát Tiszaalpárral összekötő útra, ahol a város közelében összeütközött egy Suzuki motorkerékpár és egy Peugeot személygépkocsi. A baleset során a motor ötven éves vezetője, s a harmincöt éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínre érkező mentők az életüket már nem tudták megmenteni. A gépkocsit egy hatvanhat éves csongrádi nő vezette, ő a karambolt sérülések nélkül vészelte át.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja. Az elsődleges információk szerint a motor vezetője egy kanyarban vesztette el az uralmát a járműve felett, s a szemközti sávba sodródott, ahová épp akkor érkezett szemből a Peugeot.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés