2020. január 23., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Zelma és Rajmund nevű olvasóinkat.  Holnap Timót napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétszáz járgány dübörgött az aszfalton (fotókkal)

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Augusztus 13.

Mintegy hétszáz két-, három- és négykerekű motorral, valamint átépített csodajárgánnyal vonultak fel a város utcáin az idei motoros találkozó résztvevői. A táborhelyen koncertekkel telik a szombat éjszaka, a zenefolyamot éjfélkor erotikus produkció szakítja meg. A találkozó vasárnap délben zárul.

Fotók: Révész Gábor

Amikor az Albatros Motoros Club megkezdte a csongrádi nyári találkozók szervezését, a járgányokon általában utasként mutatkoztak a lányok és – néha – az asszonyok. Idén – mint ahogyan a szombati felvonulás is bizonyította –, a gyengébbiknek mondott nem tagjai már bátran bepattantak az első ülésbe, sőt, néha profibban vezettek, mint az egykoron még őket furikáztató, az „erősebbik nemhez” tartozó társaik. A cikkünk megjelenésének időpontjáig azonban egyik tudósítónk sem jelentett arról, hogy látott volna motoros csajt, aki mögött utasként virított volna a pasija, vagy legalább egy fiú ismerőse.

A legkülönfélébb járgányok a pénteken megjelent cikkünkben jelzett útvonalon haladtak, s összességében közel egy órán keresztül szórakoztatták a kíváncsi csongrádiakat. A minimopedektől a choppereken át az egyedi építésű csodamasinákig összesen mintegy hétszáz járművet láthattak az utak és utcák mentén felsorakozó szemlélők.

A táborhelyre épségben visszatért motorosok különféle őrült játékokon vettek részt. Napnyugtakor már javában zajlottak a koncertek is. A találkozó plakátján közzétett programokon túl a találkozó nagyszínpadán szombat éjfélkor idén is látható majd stiptease show.

A koncertekre nem csak a találkozó résztvevőit várják, a gyalog, kerékpárral vagy gépkocsival érkezőket is szívesen látják.

Az időjárási előrejelzés szerint az éjszaka kifejezetten kedvezően alakul, s esővel még a vasárnap délután hazatérő motorosoknak sem kell számolniuk.

Videók: Dinnyés József

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés