2024. április 19., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Emma nevű olvasóinkat.  Holnap Tivadar napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűzijáték – Még bővíthető a fényparádé

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. December 29.

Az új esztendő első perceiben a mozi előtti térrészen tartják az újévköszöntő csongrádi tűzijátékot. Az égi fényparádét idén – mint ahogyan 2011-ben is – a mozit működtető cég ügyvezetője, Vig Zoltán szervezi. A csongrádi vállalkozások és cégek felajánlásainak köszönhetően már biztos, hogy legalább nyolcperces lesz az égi fényparádé. Az esetleges további felajánlás(ok) révén még elérhető lenne akár egy tízperces, vagy hosszabb produkció is, hiszen a tűzijáték bővítését – az anyagi lehetőségek függvényében – szerda reggelig még meg lehet rendelni. A támogatási lehetőségekkel kapcsolatban információ kérhető a Mozi Menza 0663/850-850-es telefonszámán. A mozi előterében működő menza, illetve a reggeltől estig nyitva tartó kávézó teljes keddi nyitva tartási idejében még bárkitől át tudják venni a felajánlásokat.

Szilveszter éjjelén 11 óra után zárják le a mozi előtti parkolót. Térzene 11 órától fogadja a tűzijátékra érkezőket. Műsor a téren nem lesz, s a várható nagyon hideg idő miatt a tűzijátékot megelőzően tervezett kirakatversenyi eredményhirdetést sem a téren tartják meg. A december 30-án 12 óráig tartó verseny eredményeit már 30-án este közöljük itt, valamint a hírportálunkon. A versenyt meghirdető Csongrádi Városkép Kft. is hasonlóképpen közli az eredményeket a médiarendszerén keresztül.

A tűzijátékot az önkormányzat a kapcsolódó műszaki feltételek teljes körű ingyenes biztosításával támogatja.

A három évvel ezelőtti hasonló, vállalkozók és cégek adományából szervezett tűzijátékról szóló képes archív beszámolónk itt olvasható.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés