2020. június 05., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Fatime és Fatima nevű olvasóinkat.  Holnap Norbert és Cintia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Krisztina és Ferenc után Lóránt

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Július 29.

A család egyetlen gyermeke vesztette életét abban a balesetben, amely ma délután történt a csongrádi Agip-benzinkútnál. Úgy tudjuk, Lóránt épp azt a motoros ruháját szerette volna ma megmutatni több ismerősének, amelyet a napokban vásárolt, ezért indult útnak. A későbbi vizsgálat során derül ki, mennyire volt veszélyes az előzés, amelyet megkezdett, de már nem tudott befejezni.

Az idei nyáron eddig két balesetben három csongrádi motoros vesztette életét. Június 26-án kora este Tiszaalpár és Kiskunfélegyháza között egy útkanyarulatban sodródott ki, s ütközött egy szemből szabályosan közlekedő gépkocsinak egy motoros, aki az utasával együtt életét vesztette. Az ütközéskor mindketten lerepültek a motorról, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedtek, a helyszínen meghaltak. Az egyik áldozat két gyermeket hagyott maga után.

Ma délután egy csongrádi család az egyetlen gyermekét vesztette el. A szerencsétlenül járt fiatalember egy multinacionális kereskedelmi lánc helyi áruházában dolgozott. Édesapja ismert kereskedő, az egyik városközponti áruház üzletvezetője.

Értesüléseink szerint Lóránt a napokban vásárolta a motorosruháját, amelyet be szeretett volna ma mutatni néhány ismerősének, ezért indult a városközpontba. Az ütközés előtt – a profi motorosok által jól ismert szabály szerint – fékezett, s az úttestre fektette a még száguldó kétkerekűjét. A súrlódásból adódó sérülésektől a ruha jórészt megvédte volna, a teste azonban nagy erővel az előtte haladó gépkocsinak ütközött, így a sorsa feltételezhetően az ütközés pillanatában eldőlt.

Lóránt 24 éves volt.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés