2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Farkas – Példátlanul aktív kampányt zár

Hírek - Közélet

CSONGRÁD, SZENTES - 2014. Április 6.

A korábbi Csongrád megyei négyes számú választókerület tizenhárom települése mellett a korábban a hódmezővásárhelyi körzethez tartozó Mindszenttel is kiegészített új, hármas számú kerületben hónapokon át kifejezetten aktív kampányt folytatott a Fidesz-KDNP jelöltje, Farkas Sándor. A csongrádi-kisteleki térségben a választási küzdelmek során jórészt ismeretlen, de eleddig Szentesen és környékén sem tapasztalt kitartó, szinte folyamatos személyes települési jelenlét mellett a saját médiafelületek kialakítása is újdonságnak számított. Ez utóbbi részeként nem csak megörökítették az eseményeket, az összeállítások sorába ugyanis folyamatosan bekerültek a jelöltet támogató nyilatkozatok is.

Mint korábban megírtuk, a Csongrád megyei hármas számú országgyűlési választókerület huszonkét településének polgármesterei közül húsz Farkas Sándort, a Fidesz-KDNP jelöltjét ajánlja a választók figyelmébe. Csupán Szentes elvhű, szocialista polgármestere, Szirbik Imre, valamint a sajátos gondolkodású eperjesi kollégája, Kiss Csaba nem támogatja Farkas Sándort. Azóta a korábban technikai okok miatt nem közölt nagytőkei videó is elkészült:

Farkas Sándor kampányának részeként nem csak az első számú települési vezetők, hanem közismert személyiségek, s kormánytagok is támogató nyilatkozatokkal ajánlották a jelöltet a választók figyelmébe. Sasvári Sándor énekes lóbarátként ismerte meg, s jó barátként jellemezte a szentesi politikust:

A Fidesz egyik alapítója, Bayer Zsolt publicista Farkas Sándor kampányában két fórumot tartott a választókerületben. A radikalizmusáról is ismert tollforgató a második előadása után, Szatymazon nyilatkozott a kampánystábnak:

Soltész Miklós államtitkár – mint oly’ sokan mások, akik az agráriumban tevékenykednek – Farkas Sándort jó szakembernek és hatékony szakpolitikusnak tartja:

Rétvári Bence államtitkár nem csak szakmailag kiválóan felkészült szakemberként, hanem kitartóan küzdő, nagy munkabírású képviselőként jellemezte Farkas Sándort:

A Farkas Sándor idei kampánya során készült további videókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés