2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aréna Gym – Új gépeket hozott a Mikulás

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. December 5.

Mikulásjárás előtt pár nappal az Aréna Gym szolgáltatási kínálatát már felsőkategóriás kardio- és izolációs gépek is erősítették. Az új városközponti edzőterem gazdasági kapcsolatai szintén bővülnek, ugyanis egyre több helyi vállalkozással kötnek együttműködési megállapodást – ezek egy része révén olvasóink is rendszeresen részesülhetnek ajándékokban.

A napokban két új futópad, egy lépcsőzőgép, valamint combtávolító és -közelítő, továbbá hát- és mellgép érkezett az Aréna Gym Kossuth téri edzőtermébe. Az újabb beruházás jelentős értéket képvisel. Jelenleg már a régió egyik leggazdagabb gépkínálatát nyújtják a bérletet, illetve napijegyet váltóknak. Mindemellett a kiegészítő szolgáltatásokat is folyamatosan bővítik, a különféle, így – többek között – az automatákból vásárolható termékek köre is újdonságokkal gazdagodik. Várhatóan még decemberben beüzemelik az infraszaunát és a szoláriumot is.

Részben az új eszközöknek köszönhetően délelőtt és délután egyaránt jelentős a terem kihasználtsága. Mint korábban megírtuk, a kisgyermekes anyukák különösképpen a délelőtti órákat kedvelik, mert akkor elsősorban az alakjukat formáló hölgyek veszik igénybe a szolgáltatásokat. A legutóbbi látogatásunk alkalmával viszont már – a két-három héttel korábbi állapotokhoz képest – megháromszorozódott a létszám (bár ez a képeinken csak részben látható, ugyanis még mindig általános, hogy az alakformálók nem szeretnek képeken szerepelni). Szerencsére a növekvő forgalom sem okoz gondot, hiszen a gépek számának növelése, valamint a terem adottságai lehetővé teszik az arányos kihasználtságot. Mint megtudtuk, a téli szünetben szeretnék még hatékonyabban megszólítani a középiskolás korosztályt, a tapasztalatok szerint ugyanis a kora délutáni órákban egyre több fiatal áldoz egy-két órát a testének erősítésére, ezért a körükben még népszerűbbé kívánják tenni az iskolaidőben is könnyedén kihasználható lehetőséget.

A terem működtetője egyre nagyobb hangsúlyt helyez a helyi gazdasági kapcsolatok erősítésére. Több vendéglátó- és kereskedelmi egységgel alakítottak ki kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatokat. Ezeknek az együttműködéseknek köszönhetően olvasóink is mind több ajándékban részesülhetnek, így például az e cikkünk ajánlatát a Facebook-oldalunkról 2013. december 5-én délután 3 óráig megosztók közül egy személyt a szomszédos Mozi Menza működtetője ajándékoz meg egy kétszemélyes, a szerdai Mozimikulás-műsorra szóló VIP-jeggyel. (A játékba a képgaléria alatti olvasói fórumra kattintva lehet a legegyszerűbben bekapcsolódni.)

 

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés