2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aréna Gym – Ahová babakocsival is jó betérni

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. November 12.

A kisgyermekes anyukák körében a vártnál is gyorsabban ismertté és kedveltté vált az Aréna Gym. A professzionálisan felszerelt, kiválóan megközelíthető edzőtermet a nyitás óta folyamatosan fejlesztik. Hamarosan az infraszaunát és a szoláriumot is lehet használni. Mint megtudtuk, a terem népszerűségének egyik fontos titka az állandó tisztaság és a barátságos légkör szigorú megőrzése, míg a másik a megfelelő szakmai színvonal szinten tartása, melyhez szintén ragaszkodnak az üzemeltetők. Az Arénában a teljesen kezdők már az első perctől segítséget kaphatnak Varga Dániel edzőtől, aki szerint az elmúlt hónapok alatt Csongrád központjában a régió egyik legjobb fitnesz és testépítő bázisát sikerült kialakítani.

Az Aréna Gym augusztus óta régen látott jó példát szolgáltatott Csongrádon arra, hogy céltudatos fejlesztéssel és kitartó munkával a szolgáltató szférában is el lehet még kisvállalkozói sikereket érni. A Kossuth téri sportbázis személyi edzője, Varga Dániel hetedik éve jól ismeri a helyi és a térségi edzőtermek világát. Az egykor még batsányis diákként rendszeres edzésekbe kezdett húszesztendős szakember szerint az Aréna – a sok más előnye mellett – abban számít igazán egyedülállónak, hogy a működtetők olyan körülményeket teremtettek, amelyek a professzionális gépektől a nagyon fontos tisztaságon keresztül a közösség tudatos formálásáig terjednek.

Az elmúlt hónapokban kialakult egy „menetrend”, ami lehetővé teszi, hogy a kisbabákkal együtt betérő anyukáktól a komoly versenyekre készülő testépítőkig mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő edzési időpontot és közeget. Varga Dániel szerint a délelőtti órákban babakocsit betolva, a gyermeket a játszósarokban felügyeletre bízva éppúgy befogadó közösségre lelhet egy szülés utáni alakformálást végző anyuka, mint ahogyan például jó társaságra találnak az esti órákban, a napi munka után a súlyfeleslegük leadásáért küzdők is. A terem kialakítása ugyanis lehetővé teszi, hogy jelentős vendégszám idején se alakuljon ki tömeg. Ügyelnek arra is, hogy a közösségre a magatartásukkal negatívan hatók számára ne az Aréna Gym legyen az ideális időtöltési helyszín. Az edző szerint ez – a hazánkban sajnos még mindig ritka, ám nagyon dicséretes működtetői szemlélet – eredményezte, hogy a Csongrádon manapság a rendszeres sportolást még mindig csak szégyenlősen elkezdők egyre bátrabban felvállalják a tudatos testedzést. Az eredmény persze őket igazolja, hiszen már néhány hónap kitartó edzés után látványos lehet a változás.

Az Aréna Gym a folyamatos fejlesztések során egyre több szolgáltatást kínál. Mint korábban megírtuk, a masszázsok augusztus vége óta igénybe vehetők, s heteken belül – amint a szükséges műszaki fejlesztések lezárulnak – az infraszauna és a szolárium is használható lesz. Árusítanak táplálék-kiegészítőket is, melyekhez automatából lehet hozzájutni. Az edzések során a szervezetből távozó ásványi anyagok pótlását szolgáló italokat szintén automatából kínálják.

S bár mindezen lehetőségek sokak számára csábítók és kecsegtetők lehetnek, Varga Dániel szerint mégis az a legfontosabb, hogy mindenki kellő elhatározással kezdjen bele az edzésekbe, s a kitartása megmaradjon akkor is, amikor az étkezések során ragaszkodni kell a megfelelő összetételű ételhez, melyet természetesen csak a szükséges mennyiségben lehet fogyasztani.

Az Aréna Gym Facebook-oldalán folyamatosan friss edzőtermi információkhoz juthatnak az érdeklődők. Az oldalt Like-olók, vagyis az Arénáról folyamatosan információkat fogadók közül öt személyt rövidesen VIP-bérlettel ajándékoznak meg az üzemeltetők. A személyre szóló lehetőséggel az alapszolgáltatást öt alkalommal lehet ingyenesen igénybe venni. A részletek hamarosan az Aréna oldalán olvashatók, előzetesen annyit megtudtunk, hogy amint az ötszázadik érdeklődő is csatlakozik az oldalukhoz, máris megtartják az ajándékozást. Lapunk olvasói további ajándék-esélyhez is juthatnak: az e cikkünk ajánlatát a Facebook-oldalunkról november 20-án este 6 óráig megosztók között szintén gazdára talál két, ugyancsak öt alkalomra szóló VIP-bérlet.

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés