2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hetek alatt közkedveltté vált az Aréna Gym

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Szeptember 24.

Sokfunkciós edzőteremként született újjá az egykori csongrádi Halász Vendéglő. Az utóbbi években bútorboltnak helyet adó Kossuth téri felújított üzlethelyiségben augusztus óta használhatják a profi és az amatőr sportolók a különféle izomnyüvő gépeket és eszközöket. A masszázs már igénybe vehető, s hamarosan átadják a szaunát és a szoláriumot is. Az Aréna Gym üzletpolitikája egyedi, a bérleteket például nem csak kedvező, hanem rugalmas áron kínálják. A legújabb akció keretében – mely november végéig tart – a fiúk diákbérletét 3500 helyett 3150 forintért, míg a lányokét 2700-ért kínálják. Bevezették az első olvasásra talán meglepőnek tűnő nyugdíjas bérletet is, mely szintén közkedveltté vált.

Az Aréna Gym működtetését a sport területén jelentős tapasztalattal rendelkező fiatal vállalkozók nyitották meg. A mozi előtti parkoló felől gépjárművel is könnyen megközelíthető, a város egyik legfrekventáltabb üzletsorán elhelyezkedő üzlethelyiséget professzionális edzőtermi gépekkel szerelték fel. A modern öltözők mellett már megnyílt a relaxációs részleg, ahol az egyórás teljes testmasszázs 1800, a félórás 1000 forintba kerül. A talpmasszázst 800 forintért lehet igénybe venni. A kifejezetten a hölgyek számára ajánlott masszázstípusok közül az arcmasszázst alkalmanként csak 800, a zsírégető masszázst 1500 forintért kínálják. Hamarosan beüzemelik a szaunát és a szoláriumot is.

Az alkalmi akciók mellett állandó kedvezményeket kínálnak a mentők, a rendőrök és a tűzoltók, valamint a közalkalmazottak és a köztisztviselők számára. Az Aréna Gym akár csoportos igényekhez is igazodó nyitva tartása a mindennapokban a családok számára igen kedvező, nem véletlen, hogy már induláskor bevezették a családi bérletet. Sőt, gondoltak a nagymamákkal és a nagypapákkal érkező ifjakra is, a nyugdíjasok ugyanis extra kedvezményt vehetnek igénybe.

A bérletet, vagy a tíz alkalomra szóló jegyet váltók számára díjtalanul állítják össze a személyre szabott edzésprogramot. Akik viszont kíváncsiak, de egyelőre csak kipróbálni szeretnék a termet, 600 forintért vásárolhatnak napijegyet. A rendszeresen visszatérő vendégek sporttevékenységét – igény esetén – étrend- és életmód-tanácsadással, szakképzett edzővel, valamint folyamatos edzési és testépítési tanácsadással is segítik.

Az Aréna Gym Facebook-oldalát nem csak az aktuális árak és az új szolgáltatások megismerése miatt érdemes felkeresni. Az oldalt Like-olók folyamatosan értesülhetnek az aktuális nyereményjátékokról, melyek korántsem merülnek ki a szokványos megosztásokban. Az oldalra kattintók most például megtudhatják, hogy a bérletet váltók közül minden harmadik miként kaphatja vissza a vételárat, sőt, még egy biztos tippet is adnak, hogyan lehet már a vásárláskor elérni a pénzvisszatérítést.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés