2024. március 28., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Gedeon és Johanna nevű olvasóinkat.  Holnap Auguszta napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Happy Day – Szombat éjjeli buli a fedett teraszon

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Június 29.

A Körös-toroki üdülőterületen kicsit döcögősen indul a szezon, de ez jórészt csak nappal érzékelhető. A hétvégi éjszakák hangulatát a vízállás szerencsére nem befolyásolja, s – mivel a rendezvényhelyek már tapasztaltnak számítanak – az esetleges eső, szél sem lehet hátráltató tényező. A Happy Day Disco szombat éjjel és vasárnap hajnalban nonstop zenét kínál, a pult mögött ezúttal DJ Neptun és Chriss várja a bulizókat. A Happy Day pénztárában a belépő egységesen ötszáz forintba kerül, s már ezen az éjjelen is meg lehet vásárolni a Körös-toroki Napokra szóló kedvezményes „helyi bérletet”.

Mint az idei Körös-toroki Napokra bevezetett jegyrendszerről szóló cikkünkben megírtuk: a csongrádiak, a csanytelekiek, a felgyőiek, a tömörkényiek és a szentesiek – a lakcímkártyájuk bemutatásával – a „helyi bérletre” jogosultak, s e bérlet a Happy Day hétvégi bulijainak pénztárában is megvehető. A legolcsóbb bérlet váltására nem jogosultak a Ticketportal vásárlófelületén online, vagy a portál keresőjében fellelhető jegyirodákban személyesen válthatnak kedvezményes árú általános bérletet.

A Körös-toroki Napok felvezető rendezvényeinek sorába illik majd a jövő szombati Electro Torok, melynek alábbi plakátjáról már minden részlet kiderül.

 

Addig azonban érdemes még egy szombat éjszakát és vasárnap hajnalt a Happy Day-ben tölteni, a fedett teraszon ugyanis ma két DJ nonstop zenét és fergeteges hangulatot garantál.

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés