2024. április 27., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Zita nevű olvasóinkat.  Holnap Valéria napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árusítják a Körös-toroki Napok legolcsóbb, csak Csongrádon és Szentesen megvehető bérletét is

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Június 22.

Szombaton a Körös-toroki Napok szervezői megkezdték a kizárólag csongrádi, csanyteleki, tömörkényi, felgyői és szentesi lakosok által megvehető „helyi bérlet” árusítását. A speciális jegyhez e hévégén három, hétfőtől négy helyszínen lehet hozzájutni. A „helyi bérlet” vásárlására nem jogosultak az ötszáztíz forinttal drágább, de a normál árúnál még így is kétezer forinttal olcsóbb kedvezményes bérletet a Ticketportál online vásárlási felületén, vagy a portállal szerződésben álló, az ország szinte minden pontján fellelhető jegyirodákban vehetik meg. A kedvezményes bérleteket csak július 30-án délután 5 óráig árusítják, azt követően a Körös-toroki Napok helyszíni jegypénztáraiban csak normál árú bérlet, valamint a napijegyek válthatók meg.

Mint megírtuk, a „trafiktörvény” bevezetése miatt idén megszűnik a Körös-toroki Napok ingyenessége. Míg tavaly elsősorban a nyereségorientáltság vezette az akkori szervezőket a hirtelen meghirdetett, majd idejekorán eltörölt jegyrendszer kitalálásához, az idei programsor rendezői a lehetséges főszponzor – egy dohányipari termékek forgalmazásával is foglalkozó multinacionális cég – a „trafiktörvény” országgyűlési elfogadása után bejelentett, hirtelen visszalépése miatt nyúltak a más fesztiválok esetén már jól funkcionáló fizetős megoldáshoz. A kedvezményes árú bérlet árusítását a Ticketportal még június 20-án megkezdte, s egy csongrádi és két szentesi helyszínen immár a "helyi bérlet" is megvásároltató.

Mivel a csongrádi Tourinform Iroda szombatonként és vasárnaponként csak július elsejétől tart nyitva, a Szentháromság tér 8. szám alatt (a művelődési központ épületében) leghamarabb hétfő délelőtt vásárolhatnak kedvező árú bérletet a csongrádiak, a csanytelekiek, a felgyőiek, a tömörkényiek és a szentesiek. A vásárláskor személyigazolvány és lakcímkártya bemutatásával kell igazolni, hogy a vásárló az említett öt települések egyikén állandó, vagy ideiglenes lakóhellyel rendelkezik. A Tourinform Iroda június 30-ig hétköznapokon 8 és 16 óra között tart nyitva, július elsejétől hétköznapokon 8 és 17, szombatonként és vasárnaponként 9 és 13 óra között fogadja az ügyfeleket – s árusítja a bérleteket. A „helyi bérlet” Szentesen a Szent Korona Cukrászdában (Horváth Mihály u. 9.) és a Füsti Cukrászdában (Kiss Zsigmond utca 3.) nyitva tartási időben bármikor – így hétvégenként is – megvásárolható. A Körös-toroki Happy Day Hotelben a 4990 forint árú bérletet hétköznap napközben, hétvégente viszont – a Happy Day-bulik jegypénztáraiban – szombat éjjel és vasárnap hajnalban is árusítják.

A távolabb élők csak az 5500 forintba kerülő kedvezményes bérletet vehetik meg, melyhez kizárólag a Ticketportal online vásárlófelületén, illetve a portállal szerződésben álló országos jegypénztárakban lehet hozzájutni. (A jegyirodák címlistája elérhető a Ticketportal honlapján.)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés