2024. április 12., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Gyula nevű olvasóinkat.  Holnap Ida napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karácsonyfának lopta az ezüstfenyőt

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. December 26.

Kivágott egy csongrádi ház udvarán lévő fenyőfát, majd azt haza is vitte egy helyi tinédzser. A srác a rendőröknek azt mesélte, hogy a szülei hétfőn pénzt adtak neki, s elküldték otthonról, hogy vegyen fenyőfát, de a forintokat másra költötte, s mivel fa nélkül mégsem akart hazatérni, ezért lopott egyet. Az ezüstfenyőt a fiú és a családtagjai otthon feldíszítették, de másnap már búcsút inthettek neki, a rendőrök ugyanis lefoglalták, s visszajuttatták a tulajdonosának.

Karácsony reggelén jelentette a helyi rendőrkapitányság ügyeletére egy csongrádi férfi, hogy este valaki kivágta a kétméteres ezüstfenyőjét. A rendőrök húsz percen belül elfogtak egy 16 éves fiatalembert, aki beismerő vallomást tett. Az egyenruhásoknak a fiú elmondta, hogy a szülei december 24-én azzal küldték el otthonról, hogy vegyen fenyőt, de a pénzt másra elköltötte, ezért úgy döntött, hogy lop egyet. A srác a szüleinek nem mondta el, hogy az ezüstfenyő honnan származik, ezért azt feldíszítették.

A rendőrök a karácsonyfát lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának. A fiatalember ellen a Csongrád Városi Rendőrkapitányságon lopás miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés