2020. augusztus 11., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Zsuzsanna és Tiborc nevű olvasóinkat.  Holnap Klára napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tolvajokat fogtak

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. December 1.

Egy helyi nagyáruházba indult hétfő délután az a férfi, aki időközben meggondolta magát, s a bevásárlás helyett inkább ellopott egy segédmotort. A csongrádi rendőrök őt szintúgy elfogták, mint azt a tolvajt, aki nemrég huszonnyolc akácfaoszlopot vitt el egy tanya udvaráról. Mindkét tettes bevallotta, hogy egyéb bűncselekményeket is elkövetett. A tolvajok ellen büntetőeljárás indult.

A csongrádi rendőrök a múlt héten fogták el azt a csongrádi lakost, aki egy tanya udvaráról huszonnyolc akácfaoszlopot vitt el. A széleskörű adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként hamar az egyenruhások látókörébe került a 35 éves férfi, aki a kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy az egyenként mintegy két és fél méteres oszlopokon kívül korábban Csongrád különböző ingatlanjaiból kisebb műszaki cikkeket, edénykészletet és színesfémet is elvitt. A férfival szemben üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Épp a lopott járgánnyal motorozgatott hétfőn az a helyi férfi, akit a járgány ellopása miatt megállítottak, majd előállítottak a csongrádi rendőrök. A tolvaj a kihallgatása során elmondta, hogy bevásárolni indult, de közben nagyon megtetszett neki a kétkerekű, amely „könnyű prédának” bizonyult, ugyanis nem volt lezárva. A későbbi vizsgálat során arra is fény derült, hogy a harmincegy éves férfi az elmúlt két hétben két kerékpárt is ellopott – ügyében lopás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés