2020. január 29., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Adél nevű olvasóinkat.  Holnap Martina és Gerda napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Feljelentő buktatta le

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. November 27.

Lakossági bejelentés alapján tartottak házkutatást hétfőn a Csongrád Városi Rendőrkapitányság nyomozói egy Damjanich utcai családi házban, ahol két zsákban mintegy húsz kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. Az ügyben meggyanúsított férfi elmondta a nyomozóknak, hogy a növényeket termesztette, a termést feldolgozta, s a kész kábítószert értékesítette, ugyanis az egész családja csak ebből tudott megélni. A megélhetés mellett azért némi megtakarításra is futotta, a házkutatás során ugyanis 655 ezer forint készpénz is előkerült.

A nyomozók az összegyűjtött pénzt egy szekrényben találták meg, s vélhetően az is a kábítószer értékesítéséből származott.

A mindösszesen huszonnyolc éves fiatalember a rendőröknek azt is elmondta, hogy nagymamája házának hátsó részében termesztette a kendernövényeket, mivel a hozzátartozója a betegsége miatt oda már nem járt le.

A Csongrád Városi Rendőrkapitányság kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, s kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés