2020. január 29., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Adél nevű olvasóinkat.  Holnap Martina és Gerda napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Haptákban – Prostik, meg egy csokitolvaj?

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. November 20.

Közhírré tétetik: hétfőn tetten értek két hölgyet, akik egy főút mellett speciális jelzésekkel integettek. A két nőt szabálysértési őrizetbe vették. Továbbá: elfogtak egy bűnelkövetőt, aki 7, azaz hét szelet csokit lopott egy multinacionális üzletlánc csongrádi kereskedelmi egységében. Mindhárom bűnelkövetőt előállították! Mellesleg: szerkesztőségünk megkérdezte mindkét felkért rendőrségi szakértőjét, akik közül az egyik a két „hírt” olvasva nem kívánt nyilatkozni, a másik, egy dandártábornok, viszont azt javasolta, tegyük fel nyíltan a kérdést: a Csongrád Városi Rendőrkapitányság eredmény nélkül lezárt ügyeinek tényadatait mikor óhajtják a nyilvánosság elé tárni? A dandártábornok javasolta továbbá, járjunk utána, hogy a megyehatárnál a temérdek, szemetet eldobó szabálysértőkkel szemben hány eljárás indult, szerinte ugyanis azon esetekben is lehetne mit tenni.

A hivatalos rendőrségi közlemény e linkre kattintva közvetlenül elérhető.

A közlemény csongrádi információit – a könnyebb elérhetőség érdekében – az alábbiakban, szó szerint közöljük:

„A Csongrádi Rendőrkapitányság elfogott és szabálysértési őrizetbe vett két csongrádi lakost. A két nő 2012. november 19. napján a délelőtti órákban Csongrádon a 451-es főút melletti útleágazásnál integetett az arra haladóknak annak érdekében, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson számukra. A rendőrök igazoltatták a nőket, akik elismerték tettüket. Velük szemben tiltott kéjelgés miatt indult szabálysértési eljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

Hét csoki szeletet rejtett a kabátja belső zsebébe Csongrád egyik hipermarketében hétfő reggel az a helybéli férfi, akit elfogtak és előállítottak a rendőrök a Csongrádi Rendőrkapitányságra. A férfinek már nem ez volt az első jogellenes cselekménye. Ellene lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.”

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés