2020. január 29., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Adél nevű olvasóinkat.  Holnap Martina és Gerda napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerencsés baleset – Kistelekiek sérültek

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Október 17.

Négyen könnyebben sérültek abban a balesetben, amely még a hétvégén történt a 451-es számú főút Csongrád és a Tisza-híd közötti szakaszán. Kistelekről Szentesre, a területi kórházba tartott az a betegszállító, melybe beleszaladt egy személygépkocsi. A betegszállítóban utazók közül hárman szenvedtek könnyebb sérüléseket, s a személygépkocsi vezetője is könnyebben sérült.

Egy traktor jobbra kanyarodása miatt kényszerült lassításra, majd fékezésre egy Kistelekről a szentesi kórházba nyolc személlyel tartó betegszállító.

A mikrobusz mögött haladó személygépkocsi vezetője észlelte az előtte megálló járművet, ám a fékezés ellenére nem tudott megállni. Úgy tudjuk, a megállás nehézségeihez – a vezető által tapasztalt jelek szerint – egy fékrendszeri műszaki hiba is hozzájárult, más forrásokból viszont úgy tudjuk, feltételezhetően a nem megfelelő követési távolság volt az alapvető kiváltó ok.

Fotók: Csongrád Televízió / Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés