2020. július 06., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Csaba nevű olvasóinkat.  Holnap Apollónia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hummeres banditizmus – Kórházba szállítás közben hunyt el a harmincnégy éves Kenéz Imre rendőr törzszászlós

Hírek - Sziréna

APÁTFALVA - 2012. Október 11.

Szolgálatteljesítés közben elszenvedett baleset következtében, kórházba szállítás közben vesztette életét ma Kenéz Imre rendőr törzszászlós, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály motoros járőrvezetője. A traffipaxoló kollégái segítségére siető járőrt Apátfalva belterületén egy nagyteljesítményű, Hummer típusú, német rendszámú gépjárművet vezető férfi ütötte el. Az elgázolt járőr társa a balesetet okozó, a helyszínről menekülő sofőrre több lövést adott le. A vágóeszközzel is fenyegetőző személyt négy golyó eltalálta. A gázolót súlyos sérülésekkel kórházba szállították, jelenleg őrzik. A rendőrség az épületein gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársa helytállása előtt.

Traffipaxoló rendőrök Apátfalván, lakott területen mérték be a konvojban közlekedő, száguldozó Hummereket. Két motoros rendőrjárőr eredt a járművek után. Megpróbálták a nagyteljesítményű terepjárókat megállítani. A Széchenyi és az Ady Endre utca kereszteződésében az elől haladó Hummer végighajtott a motoros rendőrjárőrön. A Makói VTV információi szerint a gázoló hummeres vágóeszközzel a kezében szállt ki a járműből, s támadólag lépett fel, ezért a társán segíteni próbáló járőr a gázolóra több lövést adott le. A férfit négy golyó találta el, jelenleg rendőri őrizet mellett kórházban ápolják.

Videók: Makói Városi Televízió

Az Országos Rendőr-főkapitányság ma este az alábbi gyászközleményt adta ki:

„Szolgálatteljesítés közben 2012. október 11-én életét vesztette Kenéz Imre rendőr törzszászlós úr, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály motoros járőrvezetője.

Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

A Rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.

Kenéz Imre 34 évet élt.”

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés