2020. január 29., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Adél nevű olvasóinkat.  Holnap Martina és Gerda napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a betörőpárost

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Szeptember 6.

Hatékony lehet a csongrádi nyomozók kihallgatási technikája, két szerdán elfogott betörő ugyanis még két Túró Rudi ellopását és elmajszolását is bevallotta. A bűnözők kifigyelték, hogy mikor nyaral egy általuk kiszemelt ház tulajdonosa, majd – mivel az épület igazán le sem volt zárva – könnyedén bementek, összeszedték az ékszereket, ettek egy kis édességet, s némi italt is magukhoz vettek. Az ékszereket már eladták, így a milliós kár – egyelőre – nem térült meg, viszont a két férfi ellen megindult a büntetőeljárás.

Be sem zárta a bejárati ajtót az a háztulajdonos, aki mindösszesen egy leengedett redőnnyel védte a nyaralása idejére hátrahagyott értékeit. Egy huszonnyolc és egy negyven éves helyi férfi rámozdult a nagy lehetőségre. A házat a páros felforgatta, s az összes megtalált ékszert ellopta. Az épületben talált szeszesitalt, valamint két Túró Rudit is magukkal vittek, utóbbival kapcsolatban a nyomozóknak azt mondták, hogy éhesek voltak, ezért a két szelet édességet elfogyasztották.

A ház tulajdonosa a nyaralásból hazatérve vette észre, hogy hívatlan vendégei voltak. A Csongrád Városi Rendőrkapitányság a betörésről hétfőn szerzett tudomást, s a tetteseket szerdán már el is fogták. A férfiak a kihallgatásuk során azt vallották, hogy az ékszereken túladtak, így a mintegy egymillió forintos kár még nem térült meg.

A Csongrád Városi Rendőrkapitányság a betörőpáros ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés