2020. május 26., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Fülöp és Evelin nevű olvasóinkat.  Holnap Hella napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szentesiek balesete a Bökényalj úton – A fiatal hölgy jogosítvány nélkül vezetett

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Szeptember 3.

A helyszínről származó, de nem a rendőrségtől kapott információink szerint nincs jogosítványa annak a fiatal hölgynek, aki hétfő este negyed 9 körül az általa vezetett Peugeot típusú személygépkocsival a Bökényalj úti éles kanyarban megperdült, s egy villanyoszlopnak ütközött. A két sérültet a mentők a szentesi kórházba szállították. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól kedd délelőtt kapott információk szerint a járművet vezető hölgy mindössze 17 éves volt, s valóban nem rendelkezik érvényes vezető engedéllyel. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy szerencsére az utas sérülése is könnyűnek minősíthető.

Szerkesztőségünk értesülései szerint jogosítvány nélkül vezette a Peugeot típusú személygépkocsit az a fiatal hölgy, aki vélhetően a jármű sebességét nem megfelelően választotta meg, így – az előírt, táblával is megfelelően jelezett, harminc kilométeres óránkénti sebesség helyett – vélhetően olyan gyorsan haladt, hogy elvesztette a jármű felett az uralmát. A Körös-toroki üdülőterület felől Bökény városrész felé haladó gépkocsi az éles kanyarban megperdült, átsodródott a baloldali forgalmi sávba, majd egy közvilágítási lámpatestet tartó villanyoszlopnak ütközött.

A riasztás után percek alatt a helyszínre érkezett mentők és tűzoltók a könnyebben sérült vezetőt, s a mellette ülő, súlyosan sérült utast kiemelték, ellátták. A mentők mindkét sérültet a szentesi kórházba szállították.

Fotók: Csongrád Televízió / Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés