2020. június 03., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Klotild és Cecília nevű olvasóinkat.  Holnap Bulcsú napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiirtaná a családját – Rács mögött a zsaroló

Hírek - Sziréna

CSANYTELEK - 2012. Augusztus 24.

Gyógyszert követelve ment be a nagynénje házába egy csanyteleki férfi, de – mivel vélhetően nem betegség kezelésére kellettek neki a pirulák – nem kapott semmit. A fiatalember az elutasításon felháborodott, majd közölte, hogy felgyújtja az épületet. A zsaroló az „akciót” este is megismételte, de akkor már rongált, valamint pénzt követelt. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, ugyanis a nyomozókkal közölte: ha hazaengedik, megöli a családtagjait.

A huszonhét éves férfi szerdán a déli órákban ment be nagynénje csanyteleki házába, s rögvest gyógyszert követelt. Amikor nem kapta meg a pirulákat, közölte a rokonával: ha nem ad neki pénzt, rágyújtja a házat. Végül kiment a lakásból, megállt az udvaron, letolta a nadrágját, s a nemi szervét mutogatta. Az esti órákban ismét visszament a házhoz, betörte a bejárati ajtó üvegét és újra pénzt kért, de a követelőzését nyomatékosítva kijelentette: ha nem kap pénzt, tényleg felgyújtja a házat.

A bejelentést követően a csongrádi rendőrök a fiatalembert előállították, aki nem tett vallomást, de azt mondta a nyomozóknak, ha hazaengedik, megöli a családtagjait.

A férfit a Csongrád Városi Rendőrkapitányság a kihallgatását követően őrizetbe vette, s zsarolás megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés