2020. augusztus 06., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Berta és Bettina nevű olvasóinkat.  Holnap Ibolya napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Világháborús robbanószerkezet a kanális partján

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Augusztus 13.

Vélhetően világháborús robbanószerkezetet találtak az egyik Csongrádhoz közel lévő kanális partján. A rozsdásodó eszközt a területen kaszálást végző közmunkások egyike ma délelőtt fedezte fel. A helyszínt a rendőrség az előírásoknak megfelelően körbekerítette és táblával megjelölte. A bombának tűnő tárgy szerencsére eléggé eldugott helyen található, s lakott ingatlan sincs a közvetlen közelében. A későbbiekben a helyszínre érkező tűzszerészek döntenek majd arról, hogy elszállítják, vagy a helyszínen hatástalanítják.

E Csongrád melletti gyepen rendszeresen kerül felszínre hasonló eszköz, legutóbb tavaly, ugyancsak a kanális partján találtak hasonló robbanószerkezetet.

A konkrét helyszínt szándékosan nem jelöljük meg, s a fotóink alapján sem tesszük behatárolhatóvá. Aki véletlenül mégis a táblával jelölt hely közelében járna, a „Rendőrség – Police” feliratú szalaggal körbekerített területet semmiképpen se közelítse meg.

(Az információt köszönjük Bódis Jánosnak.)


Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés