2023. szeptember 30., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Jeromos nevű olvasóinkat.  Holnap Malvin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a szerelemtől fűtött késes behajtót

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Július 26.

Egy tiszaújvárosi férfi ment be szerda délelőtt az egyik Fő utcai üzletbe, s egy általa vélelmezett tartozás behajtása érdekében késsel fenyegetőzni kezdett. A támadó egy testi fenyítésbe torkollott vita után magához vette az üzletben talált mobiltelefonokat és a készpénzt, majd – a bolt ajtaját a tulajdonosra zárva – távozott. Az önbíráskodót a rendőrök rövid időn belül elfogták, őrizetbe vették, s kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

A tiszaújvárosi férfi szerdán pár perccel 12 óra előtt lépett be a csongrádi Fő utcán lévő egyik üzletbe, ahol a boltvezetőt egy késsel megfenyegette, majd a barátnője állítólagosan elmaradt bérét követelte. A harminchárom éves támadó a szándéka komolyságát néhány pofonnal is nyomatékosította. A pofonok és a későbbi ütlegelés miatt a sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A késes támadó magához vette a boltban lévő mobiltelefonokat és a készpénzt, majd átkutatta a boltvezető autóját, melyből szintén kivette a pénzt. A sértettet mindezek után bezárta az üzletbe, majd távozott.

Az üzletvezető az ablakon mászott ki, majd személyesen kért segítséget a Csongrád Városi Rendőrkapitányságon. A bejelentést követően a rendőrök néhány percen belül a barátnője lakásán elfogták a támadót, aki ellen felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás, valamint személyi szabadság megsértése megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés