2023. október 01., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Malvin nevű olvasóinkat.  Holnap Petra napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Körös-torok homokfövenyén fogták el az újpesti bankrablót

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Július 24.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya tíz nap alatt fogta le azt a 29 éves férfit, aki Újpesten július 6-án rabolt ki egy bankot. A tettest a civil ruhás rendőrök Csongrádig követték, s az elmúlt héten a Körös-toroki üdülőterület homokfövenyén került a kezeire bilincs.

A. Attila július 6-án egy újpesti bankfiókba bement, majd egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette az ott dolgozó alkalmazottakat, s a megszerzett készpénzzel elmenekült a helyszínről. A rablás során lövés, személyi sérülés nem történt. A bankrablás fáradalmait egy tiszai túrán akarta kipihenni, azonban a BRFK Rablási Osztályának munkatársai a nyomában voltak, s strandolás közben, a Körös-torokban, a múlt hét elején, egy hétköznap délután lecsaptak rá. Az elfogást kiválóan előkészítették, az akció idején az elkövető egy szál bermudanadrágban napozott.

A férfinél tartott házkutatás során előkerült a rabláshoz használt fegyver, valamint a kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését is elismerte.

A gyanúsított előzetes letartóztatását a Budapesti Rendőr-kapitányság kezdeményezésére a Budai Központi Kerületi Bíróság már elrendelte. Az ügyben a további eljárást Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya folytatja le.

A BRFK sajtóosztálya tévesen adta ki ma az információt, miszerint az elfogásra Szegeden került sor.

 

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

A cikkhez kapcsolódó olvasói fórumot ide kattintva érhetik el.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés