2024. július 22., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Lenke napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kistérségi bandabukták

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Június 25.

Az elmúlt napokban élelmiszerboltot csákánnyal feltörő cigaretta tolvajokat, fűkaszát lopó baráti társaságot, valamint kábeleket és kukoricát meglovasító haverokat fogtak el a Csongrád Városi Rendőrkapitányság munkatársai. A Csongrád kistérségi falvak bel- és külterületén a három galeri összesen mintegy négyszázezer forint kárt okozott.

Egy négyfős társaság még áprilisban tört fel egy tömörkényi élelmiszerüzletet. A banda tagjai egy csákánnyal feszítették fel a bolt ajtaját, majd ötféle cigarettát zsákmányoltak. A mintegy kettőszázötvenezer forint értékű dohányárut – stílszerűen – egy zsákban cipelték el a helyszínről. A tömörkényi férfiak a közelmúltban kerültek rendőrkézre, ellenük lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Június elején egy háromfős felgyői társaság fűkaszát lopott egy tömörkényi tanyából. A 28, 27 és 19 éves fiatalemberből álló baráti társaság egy ideig sikerrel rejtegette a nyolcvanezer forintot érő zsákmányát, de végül lebuktak. Ellenük is lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Pár nappal ezelőtt egy alkalmi betörőduó járt egy felgyői tanyán. Ők elsősorban fémre „utaztak”. A kiszemelt ingatlan területén összegyűjtött tápkábelek és rézkábelek mellett maradt erejük egy kis kukoricázásra is, így a fémek mellett magukkal vittek két mázsa szemes kukoricát is. A rendőrök őket is elfogták, a büntetőeljárást ellenük is megindították.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés