2024. június 15., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Jolán és Vid nevű olvasóinkat.  Holnap Jusztin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Márton Magdolna és Kajtár Norbert ezüstérmes

Hírek - Sziréna


 

CSONGRÁD - 2011. Június 21.

Járőr gépkocsivezetésben és karos forgalomirányításban a Csongrád Városi Rendőrkapitányság munkatársai a megyei szakmai élvonalhoz tartoznak. Ezt a hétvégi megyei szakmai versenyen Kajtár Norbert, valamint Márton Magdolna be is bizonyította.

Első alkalommal rendezte meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Közlekedésrendészeti Szakmai Verseny megyei döntőjét. A rendőrök négy versenyszámban mérték össze a tudásukat és a szakmai tapasztalataikat. A karos forgalomirányítás, a motoros, a járőr gépkocsivezető, valamint a baleseti helyszínelő kategóriában induló versenyzők a KRESZ teszt kitöltése mellett a szakmai elméleti ismereteikről is tanúbizonyságot tettek. Ezt követően került sor az ügyességi feladatok teljesítésére.

Járőr gépkocsivezetés kategóriában a Csongrád Városi Rendőrkapitányság rendőr törzszászlósa, Kajtár Norbert ezüstérmes lett, csak a Szentes Városi Rendőrkapitányság rendőr zászlósa, Csarnó József Csaba bizonyult nála némiképp jobbnak.

Karos forgalomirányítás versenyszámban szintén szentesi-csongrádi párviadal alakult ki: a szentesi Szabics Norbert rendőr főtörzsőrmester mögött második helyezést ért el a csongrádi Márton Magdolna rendőr zászlós.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés