2023. október 01., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Malvin nevű olvasóinkat.  Holnap Petra napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy csongrádi fiatalember is súlyosan megsérült az M5-ös autópályán történt pénteki balesetben

Hírek - Sziréna

ÖRKÉNY, CSONGRÁD - 2012. Június 16.

A barátai szerint is jobban van, s péntek éjjel már viccelődve írt üzenetet a Facebook-oldalán az a csongrádi fiatalember, aki egy hármas karambol részesévé vált pénteken az M5-ös autópálya örkényi csomópontja közelében. Őt, s a másik súlyos sérültet mentőhelikopterrel szállították az egyik budapesti kórházba.

Ketten súlyosan megsérültek, amikor három autó ütközött péntek délután az M5-ös autópálya örkényi lehajtójánál. A három autó közül kettő az árokba csapódott – az egyik járművet a szalagkorlát fogta meg, míg a másik a tetejére borult. A három autóban összesen négyen utaztak, közülük ketten súlyosan, egy személy könnyebben sérült. A súlyos sérülteket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A topolyai születésű huszonnyolc éves informatikus gyermekkora óta él Csongrádon, s a sajátos humora a kórházi ágyon sem hagyta el. Péntek késő este a Facebook-oldalán – egy mosolyjel kíséretében, a frissen megosztott hírcentrumos baleseti információ alatt – már üzent az ismerőseinek: „Enyém a képen az autó. Repültem helikopterrel! Jól vagyok! Arcok, hozzatok sört!”. Azt, hogy nincs nagy baj, a fiatalember egy ismerőse is megerősítette, aki – szintén a Facebook-oldalán tett bejegyzésben – még még némi biztatásra kérte a barátaikat: „Voltam bent nála este, tényleg nincs komolyabb baja, kicsit sokat beszél, de az csak természetes, illetve panaszkodott, hogy fáj a háta. Akinek van ideje és kedve, a következő két napban járjon felé, mert a laptopja szó szerint derékszögbe hajlott, és unatkozik szegény.”


Nagyításhoz kattintson a képre!

Fotók: MTI

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés