2023. október 01., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Malvin nevű olvasóinkat.  Holnap Petra napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aranygyűrűt és kerékpárt raboltak

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Május 31.

Kedden két rablást követtek el Csongrádon. Az egyik esetben egy szentesi férfi a volt élettársának az ujjáról erőszakkal húzta le, majd vitte el az aranygyűrűt, de ezt megelőzően még meg is verte a nőt. A másik esetben egy srác erőszakkal elvette az iskolatársa kerékpárját, s azzal hazahajtott. A rendőrök mindkét bűncselekmény gyanúsítottját elfogták, majd őrizetbe vették. Az elrabolt értékek is előkerültek.

A Hársfa utcában kedd dél tájban egy negyvenkét éves szentesi férfi megfenyegette a volt élettársát, majd pénzt követelt tőle. Amikor az asszony megtagadta az „adakozást”, a férfi a bejárati ajtót betörve bement a nő lakásába, ott megverte őt, majd lehúzta az ujjáról az aranygyűrűt, s azzal együtt távozott.

Néhány órával később egy édesapa jelentette be a rendőrkapitányságon, hogy a fiát megtámadták. A diák hazaindult az iskolából, amikor egy másik fiú fellökte, majd elvette a kerékpárját.

A rendőrök a feljelentéseket követően mindkét gyanúsítottat elfogták és kihallgatták őket. A házkutatások során az elrabolt kerékpár és az aranygyűrű is előkerült.

Mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették, s kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés