2024. július 22., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Lenke napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiesett a gatyájából a fű - lebukott a termelő

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Május 29.

Kábítószerüzletet indított volna egy csongrádi fiatalember, aki egy ideig csak fogyasztotta a marihuánát, de közben ráeszmélt, hogy jobban jár, ha a maga részére, s mások számára is termeli a „füvet”. Az interneten rendelt magvakat, azokat virágcserépbe ültette, majd az édesanyja fürdőszobájában beindította a mini kertészetet. A elmúlt héten azonban banális módon megbukott, s büntetőeljárás indult ellene.

Még mielőtt beindult volna a kábítószerüzlete, lebukott az a csongrádi fiatalember, akire az elmúlt héten a bűnügyi portyaszolgálatot ellátó csongrádi nyomozók figyeltek fel.

A srác meglehetősen gyanúsan viselkedett, s folyton a nadrágjába nyúlkált. A nyomozók igazoltatták, majd átvizsgálták a ruházatát. Az alsónadrágjából már ekkor kiesett némi növényi törmelék. A motozás után házkutatást tartottak nála, ahol a rendőrök három, még palántaállapotban lévő kábítószernövényt találtak.

A fiatalember bevallotta, hogy korábban Szegeden vett marihuánát, ami megtetszett neki, ezért a barátainak is bevásárolt belőle. Egy idő után rájött, hogy jobban jár, ha saját magának termeli a „füvet”. Az interneten rendelt magot, s azt elültette. A növényeket édesanyja fürdőszobájában gondozta.


Nagyításhoz kattintson a képre!

Az amatőr kábítószernövény-termesztő ellen visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fotók: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés