2024. július 22., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Lenke napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Súlyosan sérült a figyelmetlen kerékpáros

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Május 18.

Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett az a kerékpáros, aki ma reggel megfelelő körültekintés nélkül hajtott át a 451-es számú főúton. A beleset Csongrád külterületén, a „Saroktanyánál”, a főút bokrosi útelágazása közelében történt. Egy Gátér felől Csongrád irányába tartó személygépkocsi vezetője – az elsődleges adatok szerint – ugyan észlelte az elé hajtó kerékpárost, de a fékezés ellenére sem tudott megállni, s elütötte. Az útszakaszon bő egy órán át teljes útzár, illetve félpályás útlezárás volt érvényben.

Súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kerékpáros, aki ma reggel a 451-es számú főút melletti kerékpárútról lekanyarodva, megfelelő körültekintés nélkül akart áthajtani az úttesten. Egy Gátér felől Csongrád irányába szabályosan haladó személygépkocsi vezetője a gyors fékezés ellenére sem tudott időben megállni, ezért a kerékpárost elütötte.

A kerékpáros az ütközés és az esés következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a mentők a szentesi kórházba szállították. A gépkocsi vezetője a baleset során nem sérült meg. A helyszínelés idejére – délelőtt háromnegyed kilencig – teljes, illetve félpályás útlezárás volt érvényben.

A baleset körülményeit a Csongrád Városi Rendőrkapitányság - szakértő bevonásával - még vizsgálja.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés