2023. október 01., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Malvin nevű olvasóinkat.  Holnap Petra napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a fazéktolvajt, aki lavórt is lopott

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Május 2.

Rövid idő alatt rendőrkézre került az a tolvaj, aki takarókat, párnát, vaskályhát, zománcos lavórt és fazekat lopott egy tanyáról. A piti bűnözőt pár órával a bűncselekmény elkövetése után elfogták, ellene a Csongrád Városi Rendőrkapitányságon lopás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Tolvaj járt a hét végén egy csongrádi tanyában. A Csongrád Városi Rendőrkapitányságra szombaton dél tájban érkezett a bejelentés, miszerint az ingatlanból különféle használati tárgyak tűntek el.

A bejelentés után a rend őrei adatokat gyűjtöttek, s tanúkat hallgattak meg. A nyomozati munka ennek eredményeként hamar a rendőrség látókörébe került egy Opel típusú személyautó, valamint a lopással megalapozottan gyanúsítható fiatalember.

A csongrádi egyenruhások nem sokkal az eset után elfogták és előállították a 25 éves helyi férfit, aki részletes beismerő vallomást tett. Elmondta: korábban már járt a tanya környékén és látta, hogy az ingatlan lakatlan, ezért úgy döntött, ellopja onnan az értékeket.

Az ügyben a Csongrád Városi Rendőrkapitányság a tolvajjal szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés