2024. június 15., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Jolán és Vid nevű olvasóinkat.  Holnap Jusztin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meglovasította a drótszamarat (fotóval)

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Április 29.

Konkrét információkkal rendelkeznek a rendőrök arról a tolvajról, aki egy drótszamarat lovasított meg Piroskavárosban. A helyi általános iskola udvaráról egy 50-60 év körüli, ősz szakállú férfi még februárban vitte el a kerékpárt. A tettes vélhetően nem az eltévedt Mikulás volt, ezt alátámasztja egy fotó is, melyen a suli udvaráról elhajtó tolvaj látható.

Lopás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Csongrád Városi Rendőrkapitányság az ellen az ismeretlen személy ellen, aki februárban lopott el egy kerékpárt a Piroskavárosi Általános Iskola udvaráról.

Az eljárás folyamán a csongrádi rendőrök az alábbi fényképhez jutottak, melyen a lopással gyanúsítható férfi látható.


Nagyításhoz kattintson a képre!

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a fenti képen látható, 50-60 év körüli, őszes szakállú férfit, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, hívja a 107-es segélyszámot, tárcsázza a helyi rendőrkapitányság ügyeletét a 0663/571-510-es telefonszámon, illetve jelentkezzen személyesen a csongrádi kapitányság ügyeletén.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés