2024. június 15., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Jolán és Vid nevű olvasóinkat.  Holnap Jusztin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Póniló húzta a házimozis fogatot

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, GÁTÉR - 2012. Április 3.

Pónilovas fogattal vitte volna a Csongrádon lopott házimozi-rendszert Gátérra két fiatalember. Az egyik tolvaj a főnöke raktárában szemelte ki magának az értékes berendezést, s miután hétfő este visszalátogatott érte, "riasztotta" a haverját, aki egy pónilovas fogattal érkezett a segítségére. A csongrádi rendőrök a betörés és a lopás után néhány óra alatt elfogták az elkövetőket. A mozirendszer sértetlenül előkerült, a pancser tulaján és haverján a póniló is nyerítve szórakozott.

Egy huszonhat éves csongrádi fiatalember lopta meg hétfőn a munkaadóját. A fiatalembernek megtetszett a főnöke raktárában tartott házimozi rendszer, ezért feltörte az épületet, majd kitette a kerítés mellé a félmillió forintot érő zsákmányt. A tolvaj előzetesen telefonált egy gátéri ismerősének, hogy a pónilovas fogatával kocogjon át Csongrádra. A haver kisvártatva meg is érkezett, a szekérre felpakolták a lopott holmit, majd átvágtáztak Gátérra.

A csongrádi nyomozók kedden Gátéron foglalták le a házimozit. A fiatalember már ismerős volt a rendőrök előtt, ezért az adatgyűjtés során azonnal képbe került, így nem csoda, hogy a nyomozóknak néhány óra alatt sikerült megoldaniuk az ügyet.

A betörő és a fogatos a kihallgatásuk során részletes beismerő vallomás tettek. Mindkettejük ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés