2024. május 20., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Bernát és Felícia nevű olvasóinkat.  Holnap Konstantin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vandálok a Körös-torokban (fotókkal)

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Március 1.

Kedd este vandál fiatalok jártak a Körös-toroki üdülőterületen. A járókelők a körforgalom közelében lévő közúti jelzőtáblák felét átformálták, s összetörték az egyik üdülő léckerítését. A legnagyobb kárt a Kőcsárdánál okozták: megrongálták a bejáratnál lévő étlapot és itallapot bemutató hirdetőt, a fából készült díszkutat pedig teljesen összetörték. A rendőrök még keresik az elkövetőket.

A csodás tavaszias időjárás a héten igen sok sétálót vonzott a csongrádi tiszai üdülőterületre. A többségtől eltérően egy fiatalokból álló társaság este téblábolt a sétányon. A holdfényben megnézték a Tiszát, majd összetörték az egyik üdülő Tisza felőli léckerítését.

A vandálok a Kőcsárdát sem kímélték: a bejáratnál megnézték az étel- és az italkínálatot, de bizonyára nem láthatták jól az apróbb betűket, ezért közelebből is szemügyre vették, s mivel ebben akadályozta őket az üvegezett tartódoboz, az elejét összetörték. A Kőcsárda előtti fából készült díszkút is zavarhatta őket, ezért azt ripityára zúzták. Elgurult még a csárda melletti bolt külső díszítőeleme, egy hordó is, melynek egy dongáját információink szerint már korábban betörte valaki.

A kedd esti dőzsölést jelzőtáblák is megsínylették. Az örömittas téblábolók a feljáró melletti, s a körforgalom melletti táblák felét megrongálták, az egyik tábla oszlopát ki is emelték a földből, de végül mégis visszahelyezték.

A bejárónál lévő biztonsági kamera üzemelt, így feltehetően nagyobb eséllyel kereshetik a rendőrök az elkövetőket, mintha még az sem lenne. Egy-egy pontos információ persze elősegítheti a vandálok mihamarabbi előkerítését, így aki bármit tud a kedd este kilenc óra tájban a Körös-torokban, illetve a belvárosban, esetleg a Bökényalj úton, s a Bökényben randalírozó bandáról, az információját bármikor elmondhatja a Csongrád Városi Rendőrkapitányság ügyeletes tisztjének a 0663/571-510-es telefonszámon.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés