2024. július 22., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Lenke napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba csúszott egy román autóbusz

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Február 29.

Újabb román autóbusz szenvedett balesetet: kedd este a város határában sodródott árokba egy menetrend szerinti járat. Az európai utakon „száguldó időzített bombákként” számon tartott járatok közül ezúttal egy Aradról Spanyolországba tartó kötött ki az út mellett. A járművön tartózkodó negyvenkilenc személy közül senki sem sérült meg, ők egy ma érkező újabb busszal tudják folytatni az útjukat, elszállásolásukról és étkeztetésükről a csongrádi önkormányzat gondoskodott.

Az autóbusz kedd este Szentes felől haladt Csongrád irányába, amikor a 451-es számú főút Csongrád előtti körforgalmában – vélhetően a sebesség helytelen megválasztása miatt – megcsúszott, s az árokba sodródott.

Az önkormányzat a rendőrséggel és a polgári védelemmel együttműködve a helyi szociális ellátások intézménye Fő utcai épületében gondoskodott az utasok – köztük gyerekek – elhelyezéséről. Az átmeneti vendégek a szállás mellett étkezést és meleg teát is kaptak. A turisták és vendégmunkások továbbszállítására ma Aradról érkezik autóbusz.

Az árokba csúszott buszt a csongrádi tűzoltók a szegedi tűzoltóság nagy teherbírású darus gépjárművének segítségével, több órás munkával tudták kimenteni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés