2023. október 01., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Malvin nevű olvasóinkat.  Holnap Petra napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a bugyitolvajokat (fotókkal)

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2012. Február 28.

Rövid idő alatt elfogták a nyomozók azt a két betörőt, akik az elmúlt hétvégén jártak a helyi idősek klubjában. A hívatlan vendégek főként műszaki cikkeket és női alsóneműket loptak. A csongrádi zsaruk rövid időn belül eljutottak a tizenéves bugyitolvajokhoz. A házkutatás során az ellopott értékek zöme előkerült.

A helyi idősek klubja dolgozói a hétfő reggeli nyitáskor észlelték, hogy a hétvégén ismeretlen látogatók jártak az épületben. A betörők feldúlták a berendezést, s elsősorban élelmiszereket és műszaki cikkeket zsákmányoltak. A tolvajok magukhoz vették az idősek által összegyűjtött kávépénzt, s elvittek néhány csomag női fehérneműt is.

A bűnözők dolguk végeztével nem távoztak rögtön, előtte a mellékhelyiséget is használták, de vélhetően sietősen távoztak, mert a vécét már elfelejtették lehúzni. Azt ugyan szerkesztőségünk nem tudta kideríteni, hogy a csongrádi nyomozók milyen kézzelfogható nyomot használtak fel, az viszont bizonyos, hogy igen gyorsan eljutottak két helybeli lakoshoz.

A két, 17 és 19 éves fiatalember a kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. A nyomozók megtalálták náluk a lopott értékeket, a házkutatás időpontjáig mindössze a kávépénz és az élelmiszer fogyott el.

Az ifjú bugyitolvajok ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fotók: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés