2024. május 21., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Konstantin nevű olvasóinkat.  Holnap Júlia és Rita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyorshajtási rekord Gátéron

Hírek - Sziréna

GÁTÉR - 2011. December 7.

A csongrádi gépkocsivezetők is gyakran megtapasztalják, hogy a kiskunfélegyházi közlekedési rendőrök egyik kedvelt „terepének” számít a megyehatár szélén fekvő Gátér község, ahol két helyen is előszeretettel használják a sebességmérő készülékeket. A novemberi sebességtúllépési rekordot is e településen állította be egy BMW vezetője, aki belterületen 135 kilométeres óránkénti sebességgel haladt.

Háromszázezer forint szabálysértési bírságot róttak ki annak a BMW típusú személygépkocsinak a vezetőjére, aki a megengedett 50 helyett 135 kilométeres óránkénti sebességgel kívánta átszelni a megyehatár közelében fekvő község egy részét.

A kiskunfélegyházi közlekedési rendőrök előszeretettel állítják fel sebességmérő készülékeiket a vasúti átjáró félegyházi bevezető szakasza után, ahol a kiskunsági város felől érkezőket mérik. Az egyenruhások szintén szívesen mérik a benzinkút előtti területen, az egyenes útszakaszt kihasználva tempózókat is. Ez utóbbi helyszínen futott bele a mérő látókörébe a nagy teljesítményű gépkocsi vezetője, aki feltehetően észre sem vette a traffipaxot, ugyanis bátran eltempózott mellette.

A sötét színű BMW üzemben tartójának a november 13-i gyorshajtás kapcsán talán némi álságos büszkeséget jelenthet, hogy az ő járművével állították be a tizenegyedik havi megyei bemért közúti sebességrekordot. A második helyezett e „teljesítménytől” messze elmarad, hiszen lakott területen kívül 127-tel közlekedett, így ama jármű üzemben tartója 45 ezer forint bírsággal megúszta a „kalandot”.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomments}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés