2024. május 20., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Bernát és Felícia nevű olvasóinkat.  Holnap Konstantin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűzoltók szabadították ki a sérülteket (fotókkal)

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2011. November 5.

Újabb baleset történt a 451-es számú főút Csongrád és Szentes közötti részén. A főút egyik legveszélyesebb szakaszán, egy befejezetlen előzés miatt ütközött egy személygépkocsi és egy teherautó. A személyautó roncsába szorult sofőr és utasa is könnyebb sérüléseket szenvedett, noha a tűzoltók csak erővágóval tudták őket kiszabadítani.

A 451-es számú főút azon szakaszán volt ismét baleset, ahol megannyi ütközés történt, s többen életüket is vesztették.

A főút 28-as kilométerszelvénye közelében ma délután négy óra előtt pár perccel haladt Szentes felé egy teherautó, melyet előzni kezdett egy személygépkocsi. A személyautó sofőrje – eddig tisztázatlan körülmények között – már akkor jobbra rántotta a kormányt, amikor még nem fejezte be az előzést, emiatt a teherautó elejének ütközött. A gépkocsi megpördült, lerepült az útról, s egy fának csapódott.

A sofőrt és az utasát a csongrádi tűzoltók szabadították ki a roncsból, a mentők mindkettejüket a szentesi kórház sürgősségi osztályára szállították – szerencsére csak könnyű sérüléseket szenvedtek.

Fotók: Csongrád TV / Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomments}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés