2019. október 22., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Előd nevű olvasóinkat.  Holnap Gyöngyi napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Feltörte az útjába eső tanyát a visszaeső bűnöző

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, SZENTES - 2011. Szeptember 29.

A pártfogójánál járt Szentesen egy ifjú csongrádi bűnöző, de mivel nem találta, a kerékpáros kirándulását útban hazafelé tette eredményessé: feltörte az egyik útjába eső tanyát. A tolvajt - egy szemtanútól kapott információ alapján - gyorsan elfogták a nyomozók. Az ellopott műszaki cikk is előkerült.


Lopás miatt indult büntetőeljárás az ellen a húszéves csongrádi férfi ellen, akit a csongrádi rendőrök az ifjú kora ellenére igencsak jól ismernek. A fiatalember kerékpárral ment át Szentesre, ahol a pártfogójával találkozott volna, de mivel nem találta, hazaindult. A kirándulást visszaútban tette eredményessé: betört egy tanyába, ahol zsákba pakolt egy hifi-berendezést és egy számítógépet, ám ez utóbbi nehéznek tűnt a számára, így mégsem vitte el.

A bűncselekmény elkövetőjét egy szemtanútól kapott információ alapján gyorsan elfogták a nyomozók. A tolvajnál tartott házkutatás során a lopott műszaki cikk is épségben előkerült.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomments}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés