2019. október 22., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Előd nevű olvasóinkat.  Holnap Gyöngyi napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Álkulccsal érkeztek az utazóbűnözők

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2011. Szeptember 10.

Álkulcsos betörőbanda próbált a héten bejutni egy egyedül élő nyugdíjas otthonába. A férfi észrevette a hívatlan látogatókat. A megzavart bűnözők elmenekültek a helyszínről, de a helyi nyomozók hamarosan elfogták őket. Lopás kísérlete miatt indult ellenük büntetőeljárás. A hatályos magyar jogszabályok szerint a bíróságon akár még egy határozott "ejnye-bejnyére" is ítélhetik őket.

Az öt utazóbűnözőt szeptember 7-én délelőtt fogták el a Csongrád Városi Rendőrkapitányság nyomozói. A tolvajbanda álkulcs használatával próbált bejutni egy 80 éves csongrádi férfi otthonába, de az idős ember megzavarta őket, ezért elinaltak a helyszínről. A nyomozók rövidesen elfogták őket, majd a három nő és a két férfi ellen lopás bűntett kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást.

A rendőrség ezúton is kéri a csongrádiakat, hogy amennyiben a lakókörnyezetükben gyanúsan viselkedő idegen személyeket, gépjárműveket látnak, lehetőség szerint rövid időn belül tegyenek bejelentést a 107-es, vagy a 112-es - ingyenesen hívható - segélyszámok egyikén, illetve hívják a csongrádi kapitányság ügyeletét a 06-63/571-510-es telefonszámon.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés