2024. május 21., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Konstantin nevű olvasóinkat.  Holnap Júlia és Rita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hazafelé tartott a szörnyethalt rendőrjárőr

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, SZENTES - 2011. Augusztus 24.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság járőre vesztette életét a 451-es számú főút csongrádi elkerülő szakaszán ma délelőtt történt balesetben. A szolgálaton kívüli rendőr motorral igyekezett Szentesre, amikor egy jobbra ívelő kanyarban az előtte haladó járműoszlop előzésébe kezdett, majd frontálisan ütközött egy terepjáróval.

A 22 éves szolgálaton kívüli rendőr a nagyteljesítményű motorjával ma délelőtt fél 9 körül haladt a 451-es számú főút csongrádi elkerülő szakaszán, ahol előzés közben egy szembejövő terepjárónak ütközött, s szörnyethalt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság állományához tartozó, szolgálaton kívüli járőr hazafelé tartott, amikor a csongrádi első körforgalom utáni jobbra ívelő kanyarban megkezdte az előtte haladó gépkocsik előzését. A motor nyergéből beláthatatlan útkanyarulatban későn észlelte a vele szemben szabályosan közlekedő terepjárót, amelynek a vezetője ugyan próbált előle kitérni, ám a manőver – részben az idő rövidsége miatt – már kivitelezhetetlen volt. A frontális ütközés során a motoros az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. A balesetben a gépkocsit vezető vétlen sofőr könnyebben sérült, a megelőzött járműoszlopban haladók nem sérültek meg.

A helyszínelés – teljes útlezárás mellett – több órán át tartott.

Fotók: MTI / Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés