2019. október 22., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Előd nevű olvasóinkat.  Holnap Gyöngyi napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb értelmetlen motoroshalál

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, SZENTES - 2011. Augusztus 24.

Újabb motoros vesztette életét, ezúttal a 451-es számú főút csongrádi elkerülő szakaszán. A fiatalember ma reggel 8 óra után egy jobbra ívelő kanyarban egy kocsisor előzésébe kezdett, de a manővert már nem tudta befejezni, összeütközött a vele szemből érkező terepjáróval. A karambol során a 22 éves szentesi motoros a helyszínen életét vesztette.

Az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett ma reggel a csongrádi elkerülő úton az a fiatal motoros, aki Gátér felől hazafelé, Szentesre tartott. A félegyházi irányban lévő körforgalomtól mintegy hétszáz méterre lévő jobbra ívelő kanyarban annak ellenére kezdte meg az előtte haladó kocsisor előzését, hogy a kanyarulatot nem láthatta be. A manőver közben szembetalálkozott egy Szentes irányából érkező terepjáróval, amelynek vezetője lehúzódva igyekezett elkerülni az ütközést, ám ez a próbálkozás - részben idő hiányában - nem járt sikerrel. A helyszínre érkezett mentőegység tagjai a motoroson már nem tudtak segíteni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés