2019. október 22., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Előd nevű olvasóinkat.  Holnap Gyöngyi napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogtak három kerékpártolvajt

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2011. Augusztus 19.

Az elmúlt hetekben öt kerékpárt lopott el az a három tolvaj, akiket a napokban fogtak el a Csongrád Városi Rendőrkapitányság rendőrei. Az ellopott járgányok részben előkerültek – hármat Szentesen, egy gyanútlan vevőnél találtak meg az egyenruhások.

Júliusban kezdett kétkerekűek lopásába két fiatalember Csongrádon. A 18 és 20 éves srácok a kihallgatásuk során a rendőröknek elmondták, hogy kizárólag azért loptak, mert a biciklik eladásából szerettek volna pénzhez jutni. A rendőrök a nyomozás során megtalálták az ellopott kerékpárokat, amelyek közül hármat egy szentesi hölgy vásárolt meg. A gyanútlan vevő azt mondta, nem is sejtette, hogy a kétkerekűek bűncselekményből származnak. A fiúkkal szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A csongrádi rendőrök nem sokkal később újabb tolvajt fogtak, ő már nagyobb értékű kerékpárokra „utazott”.

Egy csongrádi lakás előtti tárolóban lezárva hagyta elektromos kerékpárját egy helyi lakos, aki rövid idő múlva annak már csak hűlt helyét találta. A nyomozás során a rendőrök látókörébe került egy 30 éves helyi lakos, aki a kihallgatása során beismerte, hogy ellopta az ötvenezer forintot érő járművet. Vele szemben is lopás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Információ: CSMRKF

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés