2019. október 22., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Előd nevű olvasóinkat.  Holnap Gyöngyi napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a pékáru tolvajokat

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2011. Augusztus 11.

Két helyi fiú rendszeresen dézsmálta az egyik bolt friss pékárukészletét, akik általában kalácsot, kenyeret, zsömlét és kiflit loptak. Az üzlet tulajdonosának bejelentése után a nyomozók rövid időn belül elfogták a tolvajokat.

Az egyik helyi ABC tulajdonosa jelentette a napokban a Csongrád Városi Rendőrkapitányságon, hogy már harmadik alkalommal loptak el tőlük friss pékárut. A rendőrök az elkövetéssel gyanúsítható két helybeli fiút előállították.

A nyomozóknak elmondták, hogy a legutóbbi lopásuk előtt hajnalig beszélgettek, majd megéheztek. Ekkor úgy döntöttek, meglátogatják az általuk régóta jól ismert ABC-t. Mivel tudták, hogy a friss pékáru hajnalban érkezik, bemásztak a raktár kerítésén, majd az ajtót kifeszítve 10 kiflit elloptak. Az éhes tolvajok a rendőröknek elismerték azt is, hogy nem ez volt az első eset. Korábban már kifigyelték, hogy mikor jár a kenyeres autó, és ennek tudatában kétszer már loptak nagyobb mennyiségben kalácsot, kenyeret, kiflit és zsömlét. Állításuk szerint a teljes zsákmányt maguk fogyasztották el.

A 17 és 19 éves fiatal ellen üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás a Csongrád Városi Rendőrkapitányságon.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés