2024. április 19., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Emma nevű olvasóinkat.  Holnap Tivadar napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Délelőtt kutyamarás, alkonyatkor két baleset

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. November 1.

Még szombaton is válságos állapotban volt egy idős csongrádi asszony, akit péntek délelőtt a Petőfi utcai háza udvarán a saját kutyája támadott meg. A kutyamarás után alig nyolc órával két baleset bénította meg a Széchenyi út forgalmát. Az egyik mellékutcába bekanyarodó gépjármű egy kerékpárúton haladó idős asszonyt ütött el, míg a Nyíl utcai kereszteződésnél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen vélhetően szabályosan haladó idős nőt sodort el egy személyautó.

A két Széchenyi úti balesetben mindkét asszony könnyebb sérüléseket szenvedett. A gyalogátkelőhelyen elsodort nőt a mentők kórházba szállították. A Bartók Béla utca és a Széchenyi út kereszteződésében történt baleset során elesett kerékpáros kisebb sérüléseket szenvedett. Az alkonyati fényviszonyok, valamint a nem megfelelő közvilágítás mellett vélhetően mindkét balesetben közrejátszott a közlekedők figyelmetlensége is.

Fotó: Révész Gábor

Az egyik Petőfi utcai családi ház udvarán péntek délelőtt 9 óra után egy kutya okozott súlyos, életveszélyes sérüléseket a tulajdonosának. Az otthon egyedül tartózkodó idős asszonyt az ebe annyira megmarta, hogy az életéért még szombaton is küzdöttek az orvosok. A megvadult házőrző miatt a mentők csak a rendőrök közbeavatkozása után tudták megkezdeni az asszony ellátását. A válságos állapotban lévő nő mindkét karján csontig hatoló sérüléseket szenvedett, s a teste többi részét is érték harapások.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés