2024. május 08., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Mihály nevű olvasóinkat.  Holnap Gergely és Katinka napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zúzottkő – Rommá tört a megcsúszott furgon

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, FELGYŐ - 2010. Október 6.

A bitumenes-zúzottköves útjavítás következtében már relatív gyorshajtás esetén is különösen veszélyes lehet a közlekedés a 4519-es számú főút 6-os kilométerszelvénye közelében. Az útkanyarulatban hétfőn végzett munkák nyomán a zúzottkővel felszórt útszakaszra sebességkorlátozást rendeltek el, melyet a szakasz mindkét végén egy-egy KRESZ-tábla jelez. Szintén mindösszesen egy-egy tábla figyelmezteti a közlekedőket a kőfelverődésre. Információink szerint az útszakaszon hétfő estig két baleset történt, a második esetében a felborult jármű rommá tört, a sofőr pedig könnyebben sérült. Az első baleset során – dél körül – egy árokba sodródott személyautó jobboldala tört össze.

Hétfő koraeste Felgyő felől Csongrád irányába közlekedett az egyik csongrádi cég furgonja. A balra kanyarodó útszakaszon a jármű felett a sofőr hirtelen elvesztette az uralmát. A gördülő köveken vélhetően megcsúszott jármű az ellenkormányzás után az út melletti vízelvezető árkon átpördült, s a tetejére fordulva, a kerékpárúton állt meg. Szerencsére a sofőr csak könnyebben sérült, s a kerékpárút érintett szakaszán épp senki sem közlekedett. A jármű totálkárosra tört.

Olvasóinktól kapott információk szerint az ominózus útszakaszon napközben többen is veszélyes helyzetbe kerültek. Úgy tudjuk, dél körül egy személygépkocsi sofőrje vesztette el a járműve felett az uralmát, amely így jobbra lehaladt az útárokba, s egy fának csapódott. Abban a gépkocsiban senki sem sérült meg, az anyagi kár viszont jelentős, az autó egyik oldala ugyanis igencsak összetört.

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés