2024. május 09., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Gergely és Katinka nevű olvasóinkat.  Holnap Ármin és Pálma napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tömegbaleset a Tisza-hídon

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, SZENTES - 2014. Szeptember 30.

Senki sem sérült meg abban a balesetben, amely Szentes és Csongrád között kedd kora este, fél 6 előtt pár perccel történt a tiszai közúti hídon. Két kisteherautó, egy kamion és egy autóbusz ütközött.

A Szentes felől Csongrád irányába közlekedő két kisteherautóban összesen három, míg a Csongrád irányából érkezett kamionban egy, a Szentesre tartó buszon pedig tizenhat személy tartózkodott. A hídjavítás miatti félpályás útlezárásnál a forgalomirányító jelzőlámpa előtt megállt a Volánbusz Zrt. menetrend szerint közlekedő autóbusza. A buszt későn észlelte egy mögötte közlekedő, napraforgómagot szállító kamion sofőrje, aki az ütközést elkerülendő áttért a baloldali sávba, ahol közvetlenül egymás mögött haladt két kisteherautó. A frontális ütközést a sofőrök elkerülték, de összeütköztek. A járművek mintegy másfél órán át teljesen elzárták a híd útpályáit.

Az autóbusz nem sérült jelentősen, a helyszínelés után továbbhaladhatott. Ezt követően a kamion is el tudta hagyni a helyszínt, majd a két kisteherautó is elhaladt egy kijelölt ideiglenes parkolóhelyre.

A mindkét irányban kialakult több kilométeres torlódás miatt csak este 10 óra után normalizálódott a forgalmi helyzet.

 

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés